De Holtingerschaapskudde

De Holtinger Schaapskooi wordt betoverd tot sprookjestuin

Onze schaapskooi maakt zaterdag 16 juli en zondag 17 juli deel uit van het kindertheaterfestival De Sprookjestuinen van Drenthe. Dat weekend tovert regenboogfee Zinnia onze locatie met haar oranje kleuren om tot een prachtige Sprookjestuin. 

We zijn trots dat Prinses Sprakeloos uit Letterland onze prachtige kooi ook heeft uitgekozen als openingslocatie voor het sprookjesweekend. Op zaterdag 16 juli is er om 11.00 uur een gratis openingsvoorstelling. Hier kun je Prinses Sprakeloos ontmoeten, de zeven regenboogfeeën, de Letterlutjes en verschillende sprookjesfiguren. Dit sprookjesweekend is de ondernemerskooi met het winkeltje open.

Beide dagen zijn er om 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur kindertheatervoorstellingen in onze lammerenkooi. Bij ons komt poppentheater De Vliegende Koffer met de voorstelling Ollie Trollie reist naar de sterren. Het gaat over een trol die wil dat zijn opa met hem speelt. Maar opa is druk met kijken naar de sterren en de maan. Ollie loopt mopperend weg. Dan ontdekt hij dat zijn opa er niet meer is. Lukt het Ollie om zijn opa te bereiken en het weer goed te maken?

Entree is €4,50 per persoon per voorstelling, kaartjes kun je kopen via www.sprookjestuinen.nl en tijdens het sprookjesweekend bij ons in de Sprookjestuin. Kom en laat je betoveren!

 

Naast in Sprookjestuin de Schaapskooi kun je ook op andere locaties in de buurt kindervoorstellingen bekijken. Kijk op www.sprookjestuinen.nl voor het volledige programma.